onsdag 7. november 2007

Mimretur til Oslo

I helga hadde me ein barnefri tur til gamle trakter i Oslo. Veret var strålande, og me fekk tid til både shopping, besøka vener og litt avslapping.

På søndagen tok me turen opp til Grønlibakken der me budde dei tre første åra etter at me gifta oss. Den vesle verandaen ut frå toppetasjen vart flittig brukt frå 95 til 98. (Og no snakkar me ikkje om det store huset på biletet over, hvis det var nokon som lurte....)

Etterpå tok me oss ein tur langs Østensjøvatnet og fann ut at me hadde budd ganske så landleg berre nokre kilometer frå Oslo sentrum.

Men me skjøna raskt at livet i Tromsø er rolegare, då me etter berre ein halv dag i storbyen var godt inne i "løpe etter trikk/bane/buss-modus", sjølv om neste gjekk kun 10 minutt seinare....

2 kommentarer:

Stavtjørn Alpin sa...

Det så jo trivelig ut, men jeg er enig at tempoet i Oslo er til å bli sliten av. Både Tromsø og Ørsdalen er nok å foretrekke ja:)

Anonym sa...

Hei dere, og takk for sist her i Oslo. Kjempe-trivelig med besøk! Dere var heldige med været. Nå er det 5 varme og regnvær.. Vi gikk en tur Østensjøvannet på søndag, og nå så det ganske annerledes ut enn på bildet deres ;-) blant annet var det holke rundt hele - trimmet balansemuskler he he. Og så jeg er enig i at det finnes bedre steder å bo enn hovedstaden, sier en sliten Osloboer