lørdag 24. november 2007

Kjekt med garasje

Nå har vinteren slått til for fullt, og i den forbindelse er me svært glad for at me får låna ein garasje av naboen. Som de ser sparer det oss fort for ein del arbeid. Men det kan virka som om bilen har blitt forkjøla av å stå inne... (Det kjem ikkje fram på biletet, altså.)


5 kommentarer:

kari sa...

Oi oi oi....det e alt eg kan si når eg ser all den snøen. Så bra for dåkk at dåkk slippe å måke snø. Men bad hvis bilen blir sjuk.
Her i sør regne og blåse det, men eg trives godt med det. Begynne å glede meg masse te jul, har så vidt begynt julehandelen. Eg reise te London på onsdag på lang-weekend, og det glede eg meg MASSE te. Regne med at det blir shopping og mye kaffi.
Klem fra meg.

Åshild sa...

Kansje de e mugg i garasjen, å biln e allergisk? Kan jo slå sæ på luftveian d.. E den litt vassn i frontlyktan?

grei nabo forrestn!

kari sa...

Eg tror heller det kan ha noe med trekken å gjøre. Det blir jo av og te litt spesielle vindforhold inne i ein garasje....og trekk e jo farlig.... Ska eg strikke skjerf te bilen dåkkes?

Anonym sa...

Vel, nå har bilen vore på sjukehuset og blitt operert. Han hadde problem med tenninga, men med nye kablar er han glad og sprek att. Synd at slike sjukehusopphald ikkje blir dekka over skatteseddelen.... Men han hadde sikkert blitt glad for eit skjerf til jul:-)

Anonym sa...

...lykke te me de strikkeprosjekte, Kari! ;D