onsdag 23. juni 2010

Jonsokfeiring, eller....??

Då har me passert jonsokafta og det går allereie mot vinter.

Her i nord ligg snøen langt nedover fjellsidene og i går hadde me skikkeleg oktober-ver med kuling og regn.
Difor har me no fylt opp vedlageret og er klar for fyrings-sesongen. 2 favner ved vart i ettermiddag stabla under altanen, og heile familien var medverkande.

Det vil seia; Live var vel mest med for å læra.... Her sit ho i køysenga si, og er uvitande om at det eigentleg burde vore 15 grader varmare ute.

Såpass uvitande at både ho og søstera trur at det var julafta og ikkje jonsokafta me feira i kveld. Vel, vel, dei bomma berre med seks månader....

Uansett grått ver eller ikkje; - Live oppfordrar alle til å ta ein liten trall: "For om regner pøser, om sola skinner, kan du ha det gøy. En super-duper dag, den er din."

Kva passar vel betre i dårleg ver enn å ta ein tur til Hoppeloppeland. Irene er bakerst i midten, og Live er på siste dump i banen til høgre. (Ho blir vel utforkjørar eller noko lignande...)

Vel, jonsok-feiring vart det no til slutt. Ingenting smakar som spidda pølser, og jammen vart det fort T-skjorte-temperatur inne.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi var i Botanisk hage i Tromsø og i gartneriet på Kvaløya 23-24 juni, og nå er Magnar godt fornøyd med overvintringa og blomstringa i hagen vår i år. Det var han ikke før vi hadde vært der:) Nei, flytt "sørover" til oss! Hilsen Toril A.