søndag 30. mai 2010

Share the moment!

I helga tok me ein snartur til Oslo og Telenor Arena. Og det var absolutt verdt det å for første gong få med seg ein Melodi Grand Prix-finale live. For eit show!!!

Her er me klar utanfor Telenor Arena. Kathrine i ny kjole for høvet.

Og jammen traff me på kjentfolk òg. Steminga var på topp allereie lenge før finalen hadde begynt. Kathrine prøvde til og med å bytta til seg eit tysk flagg, sidan det heile tida har vore vår favoritt.

Men me måtte klara oss med det norske flagget, og Didrik var jo ikkje så verst han heller. Me hadde veldig bra plassar på den bakerste tribunen, og sjøv om artistane var litt langt unna, var lyd og lys upåklageleg. I tillegg fekk me med oss det meste på storskjermar.

Her er salen snart fyllt opp før sending, og ei gruppe varma opp med gamle Grand Prix-slagerar.

Det var rett og slett imponerande korleis scenen forandra seg mellom dei forskjellige artistane, og det var ein av dei tinga som var mykje betre å oppleva live enn på tv. Steminga i salen var òg enorm, og til slutt vart det fortent jubel for Lena og Tyskland!

Så då spørs det om me må planleggja tur til Tyskland 21. mai neste år, for dette gav meirsmak :-)

1 kommentar:

hanta sa...

HAHA så utroli artti att dokk va dær,det va en mister nisse som åsså så gjerne ville ha vært dær,å han bynte å prate om det for leeeenge sia,men æ va nokk ikke helt på an! Men må innrømme att det sku ha vært stili å sett hele opplegget live;)Den sitter ganske klistra inn på hjernen den dærre satelitt låten ass,hehe!!!
Hærli att det går bra me dokk,hær i umeå e alt glimmers,mange klemma fra oss,håper vi sees snart en gang!!!